Fürdőszoba felújítás

Fürdőszoba felújítás
5 (100%) 11 Szavazat
fürdőszoba felújítás
fürdőszoba felújítás

Úgy látjuk, fürdőszobánk már megérett egy felújításra, vagy új lakást/házat vásároltunk, amelyben a fürdőt a saját ízlésünknek megfelelően szeretnénk átépíteni? Ne legyünk rest, kezdjünk el pontos kalkulációt végezni!

Lakberendezési magazinokban és a neten nézelődve már el tudjuk dönteni, hogy a fürdőszoba felújítása során milyen színvilág szimpatikus a számunkra. Matt vagy fényes burkolatot szeretnénk, legyen-e bordűr, kicsi vagy nagy méretű lapok legyenek vagy mozaikok? Kádat vagy zuhanyt gondoltunk? Kész mosdókagylós szekrényt vagy egyedi építésűt tervezünk?

Ha sikerült kiválasztani a pénztárcánknak és igényünknek megfelelőt, és belevetnénk magunkat a fürdőszoba felújítás forgatagába, ne feledkezzünk meg néhány apróságról!

-Burkolatból mindig többet kell venni, mert számolni kell a vágási veszteséggel. Érdemes valamennyit eltenni belőle, egy esetleges csőtörés stb. esetén ne kelljen a 10 évvel ezelőtt oly népszerű, de ma már sehol sem kapható burkolatból 5 darabot a föld alól is előkeríteni.

-Tervezzük meg előre a világítások és konnektorok helyét. Fürdőszoba felújításkor már előre el kell vezetni/ha nincs még, vagy újat kell vinni/ a villanyvezetékeket a mennyezetre, zuhanyzóba és mosdóhoz.

-Kis méretű fürdőt érdemes fehér vagy nagyon világos színekkel burkolni, mert tágítják a teret, kevés fényviszony mellett is.

-Arról se feledkezzünk meg, hogy a munkálatok amellett, hogy kosszal járnak/burkolat, kád, wc kibontása/ saját higiéniai szükségleteinket sem tudjuk megoldani. Tehát ha fontos a gyorsaság, mert abban a házban él a család, érdemes olyan hozzáértő szakember csapatot megbízni vele, akik valóban gyors, megbízható munkát végeznek.

-Soha semmi nem annyiba kerül, mint ahogy azt előre elterveztük, és ez nem azt jelenti, hogy tudunk spórolni!:-)

Valamit kifelejtettünk-például az élzárókat. Menet közben kiderül, hogy cserélni kell valamelyik vízvezetéket stb.

Ha ezeket számba vettük és a költségek beleférnek az erre szánt keretbe, indulhat a fürdőszoba felújítás!