Csatornatisztítás

Csatornatisztítás
4.9 (98%) 10 Szavazat

Csatornatisztítás

A woma szerepe a duguláselhárításban

Sokaknak okoz időről-időre bosszúságot, ám a legtöbben el sem tudják képzelni, hogyan is működik szakszerűen a duguláselhárítás vagy egy csatorna tisztítása. Az alábbiakban röviden összefoglaljuk, mi is az a woma és mi a szerepe.

 

 

A különféle vízelvezető rendszerek alapvető felszerelései az épületeknek, valamint a közterületeknek egyaránt, melyek tisztántartása kiemelten fontos szerepet tölt be a zavartalan működés érdekében.

Vállalkozásunk rendelkezik többfajta spirálozógéppel, csatornakamerákkal, elektromos és benzines vízszivattyúkkal, egy magasnyomású csatornatisztító géppel (woma) gépkocsinkba van építve, amellyel a legmakacsabb dugulásokat is elintézi. Amiben még segíteni tudunk: főlefolyó duguláselhárítás, wc duguláselhárítás, darálós wc duguláselhárítás, mosdó duguláselhárítás, kád duguláselhárítás, mosogató dugulás megszüntetése. Teljesen magyar tulajdonú egyéni vállalkozásként működünk, hogy ügyfeleink számára a legjobb minőségű és árú szolgáltatást tudjuk nyújtani.

Ereszcsatornák, vízelvezető árkok és egyéb csatornák tisztításával kapcsolatos szolgáltatásokért tekintse meg weboldalunk bővebb információit, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

VÍZSZIVATTYÚZÁS, VÍZELTÁVOLÍTÁS
DUGULÁSELHÁRÍTÁS, CSATORNATISZTÍTÁS AKCIÓ
DUGULÁSELHÁRÍTÁS, CSATORNATISZTÍTÁS OLCSÓN
DUGULÁSELHÁRÍTÁS, CSATORNATISZTÍTÁS AZONNAL
DUGULÁSELHÁRÍTÁS, CSATORNATISZTÍTÁS WOMÁVAL
DUGULÁSELHÁRÍTÁS, CSATORNATISZTÍTÁS HÉTVÉGÉN IS
DUGULÁSELHÁRÍTÁS, CSATORNATISZTÍTÁS GARANCIÁVAL
DUGULÁSELHÁRÍTÁS, CSATORNATISZTÍTÁS BONTÁS NÉLKÜL
DUGULÁSELHÁRÍTÁS, CSATORNATISZTÍTÁS CSŐGÖRÉNNYEL
DUGULÁSELHÁRÍTÁS, CSATORNATISZTÍTÁS KISZÁLLÁSI DÍJ NÉLKÜL
DUGULÁSELHÁRÍTÁS, CSATORNATISZTÍTÁS KAMERÁS BEVIZSGÁLÁSSAL

Cégünk budai telephellyel rendelkezik, diósdi duguláselhárítási megrendeléseket 40-50  percen belül meg tudjuk kezdeni, ha autónk a telephelyről indul. Amiben segítségére lehetünk, strang vezeték womás mosása-gépi spirálozása, wc, mosdó, mosogató,padlóösszefolyó dugulás megszüntetése.

  • A megbízásainkat kedvezményes áron és fix áron végezzük Diósdon.
  • Diósdi duguláselhárításainkra garancia természetesen van.
  • Odafigyelünk a tisztaságra, mindig eltakarítjuk az estlegesen általunk okozott szennyeződést.  Duguláselhárító gépeink mindig tiszták, rendezettek.
  • Ha már eldugult a mosogató, akkor kár halogatni hívjon, mert  napok elteltével a  probléma csak egyre nagyobb lehet!  Ne bajlódjon  feleslegesen mosogatója csatornatisztításával, hívjon minket. Tel.: 06/70 6 707070
  •   Duguláselhárító  szerviz Budapesten és Pest megyében.